FCC-Segell-banner4
El festival benèfic Kronos Art Bcn arriba a la segona edició

Notícies

El festival benèfic Kronos Art Bcn arriba a la segona edició

bonart barcelona - 10/09/19
Nial nou-180x178Eude, generic
De la mà de l'associació Ant Comunicació Visual arriba la segona edició de Kronos Art Bcn, que tindrà lloc del 19 al 29 de setembre de 2019 en diferents espais del centre cultural barceloní Arts Santa Mònica.

Kronos Art Bcn, és un festival multidisciplinari d'art contemporáneoque explora el pas del temps, des del punt de vista artístic, a través de l'obra de creadors nacionals i internacionals que representen el passat, el present i el futur de l'art. És a més un festival benèfic, que s'uneix en cada edició a una ONG per donar-los suport en la seva tasca; en aquesta edició és Avui X Vos i l'objectiu és finançar la construcció d'una cuina-menjador per a una de les escoles amb les quals treballa aquesta ONG a Formosa, Argentina, una de les zones més pobres de Llatinoamèrica.

Kronos Art Bcn presenta una part expositiva oberta de manera gratuïta fins al 29 de setembre amb obra de més de 50 artistes, a més d'un ampli programa d'activitats diàries com tallers, presentacions, live painting, música, espectacles, art market, documentals, etc ... El festival ofereix un programa de visites guiades diari, així com la possibilitat de reservar-les per grups.


En aquesta segona edició, al posar la mirada al passat, ens trobarem amb obres de grans representants dels moviments artístics que van marcar un canvi en la concepció de l'art, com ara: Andy Warhol, Antoni Tàpies, Antonio Saura, Cándido Bidó, Carl -Henning Pedersen, Esther Boix, Francis Bacon, Joan Ponç, Joaquín Mir, Josep Miquel Serrano, Luichman, Martín Copertari, Maya Deren, Salvador Aulèstia, Salvador Dalí, Walasse Ting, Wilfredo Lam i Xesc.

Aquestes obres provenen d'una banda de la col·lecció privada de l'col·leccionista Eduardo Robles qui va col·laborar ja en 2018 amb el festival, i per l'altre, de la col·lecció del desaparegut mecenes, marxant i, sobretot, apassionat de l'art, Francesc Puig. Puig va admirar i va ajudar a infinitat d'artistes durant la seva carrera professional, i més encara si és possible durant la seva trajectòria vital. Picasso, Andy Warhol o Barceló són tres noms sonats entre els molts vinculats a Puig. Per tal de commemorar el setè any de la seva mort, Kronos Art Bcn 2019 li retrà amb la seva família un homenatge el divendres 27 a les 19 hores a l'Espai Balcó


A la imatge, escultura de Jaume Plensa (detall).

Et poden
Interessar
...

817x68