Patrimonieja_Banner_1280x150-CULTURAL

Exposicions

Art Deal Project presenta "Inserteses" de Gerard Calderón a Talent & Co

Art Deal Project presenta \
bonart barcelona - 09/05/13

Del 16 de maig al 16 de juny Talent & Co del carrer Llibertat, 23 de Barcelona presenta l'exposició Inserteses de Gerard Calderón comissariada per Art Deal Project. 

Com ja reflexionava Duchamp, els nous mitjans i perspectives artístiques amplien sense condicionants el treball artístic des del seu moment fins als nostres dies. Però, com se sap quan una peça o un projecte està acabat? És el treball de l'artista
un procés ordenat que cada pas ens porta al següent? Es deriva d'aquest ordre la sublimidad de l'evolució d'un artista o és pel contrari un camí obert en què les adreces es creuen o fins as desfà camí per arribar a múltiples destinacions al mateix temps? Totes aquestes incerteses es multipliquen en les trajectòries d'artistes interdisciplinaris que compendian els seus treballs de manera conceptual. En aquest desconcertant desordre evolutiu d'alguns processos creatius es poden destriar diferents influències o fins a objectius oposats dins de peces que al principi poden semblar inconnexes o que discorren en paral·lel sense tocar-se. Obres que en si no comparteixen objectius o que formen part de projectes que poden semblar tancats, donen pas a noves peces o projectes complexos.  

LS_Online_BONART_180X180-25Patrimonieja_Banner_180x180_CULTURAL

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90