728x90

Exposicions

"La càbala i Espriu. Les portes de la llum" a la Casa de Cultura

\
bonart girona - 10/05/13

El dia 10 de maig, ha tingut lloc a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona la inauguració de l'exposició La càbala i Espriu. Les portes de la llum. L'acte ha comptat amb la participació del conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell; el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; Xavier Bru de Sala, comissari general de l’Any Espriu 2013 i Rosa Delor, comissària de l’exposició.

Durant la inauguració Ferran Mascarell ha destacat la importància de comprendre bé el passat i les seves figures destacades per poder així “mirar endavant amb criteri". Joan Giraut ha assenyalat que l'exposició "és un pas més per apropar la complexitat de l’obra d’Espriu al gran públic, ja que relaciona la seva escriptura amb la càbala" i Carles Puigdemont ha fet referència a l'impacte positiu que tindrà per a Girona i la cultura catalana la celebració conjunta de Girona Temps de Flors i aquesta exposició.

La càbala i Espriu. Les portes de la llum està integrada dins dels actes de l’Any Espriu, i ofereix un recorregut panoràmic pel misticisme hebreu i les ànsies de coneixement i comprensió de la càbala que impregna l’obra de Salvador Espriu. La mostra es podrà veure a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona fins al 20 de juny.

A les imatges de Pere Duran, a dalt Joan Giraut, Rosa Delor, Ferran Mascarell i Eudald Casadesús; a sota, el president de la Diputació de Girona durant el seu parlament.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180inclassificables

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px