FCC-Segell-banner4
Seminari d\'Art & Lenguage al MACBA

Notícies

Seminari d'Art & Lenguage al MACBA

bonart barcelona - 13/05/13
180x180 Banner-FERIARTE-Amossos-300x300

El març del 2011 el col·leccionista francès Philippe Méaille va dipositar un fons extraordinari de 800 obres d’Art & Language que fan del MACBA el museu internacional amb més obra d’aquest grup. Sota el títol Radicalment incomplet, radicalment poc concloent, el Museu ofereix un seminari, que és el primer dels actes que conclouran amb l’exposició que el MACBA dedicarà a aquest col·lectiu, que va tenir un paper clau en el desenvolupament de l’art conceptual.


Amb la participació dels artistes Michael Baldwin i Mel Ramsden (Art & Language), Carles Guerra, conservador en cap del MACBA i expert en el col·lectiu que va donar un gir lingüístic a l’art, Matthew Jesse Jackson professor a la Universitat de Chicago, Manuel Asensi, crític cultural i catedràtic de Teoria de la literatura i Literatura comparada a la Universitat de València, Elena Crippa, comissària i investigadora i del grup de Friburg Jackson Pollock Bar, qui oferiran les dues performance obertes a tothom que tancaran cadascuna de les sessions.


Radicalment incomplet, radicalment poc concloent  se celebrarà els dies 17 de maig (16.30 h a 21 h) i 18 de maig, (10.30 h a 20 h) a l’auditori del MACBA.


A la imatge, Art & Language?Study for Index: Map of the World?2001?Foto: Vanessa Miralles?Col·lecció MACBA. Consorci Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Dipòsit Philippe Méaille © Art & Language, 2011

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-