DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

La mostra 'Elogi del malentès’ arriba a Mataró

La mostra \'Elogi del malentès’ arriba a Mataró
bonart mataró - 12/09/19

Les Sales d’exposicions de Can Palauet de Mataró acullen a partir del 14 de setembre i fins el 17 de novembre la mostra Elogi del malentès a cura de Joana Hurtado Matheu, comissària i investigadora independent, especialitzada en les relacions entre pràctiques artístiques, fotografia i cinema.

Es tracta d’una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el M|A|C Mataró Art Contemporani. Les artistes que hi participen són Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala.

L’exposició Elogi del malentès busca assenyalar confrontacions, errors i distorsions, trampes i disfresses, interrupcions i acumulacions, històries sense ordre ni final, llegides entre línies o fora de context. I ho fa precisament en un moment com l’actual, en què el desacord es fa evident als carrers i molts conflictes socials no troben respostes polítiques (de la crisi de les persones refugiades al procés català o les reivindicacions feministes), l’art contemporani ofereix un veritable espai de debat, una multiplicitat de veus crítiques des d’on qüestionar l’ordre establert. Donar la benvinguda al malentès és obrir un nou escenari de relacions en què art i política es troben, no per buscar una solució, sinó per repensar les lliçons apreses i permetre la trobada amb aquest món altre que canviarà per sempre el nostre.

A la imatge, detall del cartell promocional de la mostra.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px