M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Kenneth Russo i PulpoPop posen so a la ciutat

Notícies

Kenneth Russo i PulpoPop posen so a la ciutat

bonart girona - 24/05/13
Anunci_AmpudiaLa-Galeria-201602-recurs

El 24 de maig a l’espai del Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar ha tingut lloc la presentació de les aplicacions GRpop i GRmp3, dues audioguies de la ciutat de Girona. Es tracta de dues aplicacions gratuïtes (per a Android i iOs/iPhone):l’una, GRpop, amb continguts del grup musical Pulpopop i l’altra, GRmp3 amb d’altres registres sonors. Ambdues aplicacions es poden descarregar en l’espai expositiu del Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar a través de codis QR (amb les paraules clau GRPop i/o GRmp3 es pot descarregar des de les plataformes pertinents).


Viatge extra–ordinari és una exposició dedicada al turisme creatiu i al viatger, on les obres dels artistes transcorren dins el món del viatge i el turisme. Propostes com la que avui es presenten exploren la ciutat des de la innovadora experiència de consum de continguts del núvol des del territori, aprofundint en el concepte de “turisme cultural” i amplificant-ne l’audiència. A més, volen complementar els canals tradicionals de consum obrint una reflexió sobre la propietat intel·lectual dels continguts geolocalitzats..., en quina mesura pertanyen al territori? 


Kenneth Russo (Llambilles, 1976) és artista, investigador i navegant que explora les possibilitats creatives dels recursos digitals, multimèdia i computacionals. PulpoPop, Pau Boïgues (la Cellera de Ter, 1986) i Edgar Massegú (Sarrià de Ter, 1985) són un dels grups més peculiars, extravagants i divertits del panorama musical català. La seva proposta musical, que va des del pop fins a l’ska i el reggae, destaca per les seves lletres plenes de fina ironia i sentit de l’humor. En la primera edició del Festival Strenes, del passat mes d’abril, varen presentar algunes de les cançons de l’aplicació.


A la imatge, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont en la presentació de les noves aplicacions.

Et poden
Interessar
...