FCC-Segell-banner4
L’Edifici Miramar revaloritza l’obra dels germans Albors

Exposicions

L’Edifici Miramar revaloritza l’obra dels germans Albors

bonart sitges - 25/05/13
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356

La mostra, instal·lada a l’Edifici Miramar de Sitges, permetrà contemplar la diversitat artística de les obres de Jordi, Jesús, Lluís i Agustí Albors. Fins al 28 de juliol, les seves creacions compartiran espai per primera vegada amb l’objectiu de mostrar la seva passió per l’art des de tècniques i temàtiques diferents. La inauguració de l’exposició Els Germans Albors serà el dia 31 de maig a les 20h a l’Edifici Miramar.


Jordi, Jesús, Agustí i Lluís Albors representen una família d’artistes sitgetans. Amb trajectòries artístiques i vides diferents, les creacions dels quatre germans s’apleguen per primera vegada i de manera conjunta en una mostra a la planta baixa de l’Edifici Miramar. Des del 31 de maig fins al 28 de juliol, l’exposició oferirà una àmplia selecció d’obres realitzades pels germans al llarg dels darrers cinquanta anys. En el mateix espai es podrà descobrir tant l’univers artístic de cadascun d’ells com la seva passió comuna per l’art.


L’exposició s’estructura en 4 àmbits un per a cada artista. En el cas de Jordi Albors, es podrà veure la seva primera exposició antològica. Les obres permeten copsar la seva gran capacitat de domini del dibuix i de la tècnica a l’oli. Per la seva part, Lluís Albors realitza una mostra molt personal que repassa la seva trajectòria artística com a dissenyador gràfic, creatiu publicitari i il·lustrador. Amb un domini també del dibuix, mostra obres iròniques i amb una gran perfecció de la tècnica. L’evolució del pintor Agustí Albors també serà present a la mostra. Molt conegut, per les seves portades de Festa Major i Carnaval al setmanari L’Eco de Sitges, l’artista té una obra molt singular. En aquesta ocasió, Agustí Albors exhibirà els nous quadres, basats en la geometria, en les línies pures que tenen com a font d’inspiració els grans clàssics de la pintura, l’arquitectura i l’escultura. L’exposició donarà continuïtat a l’exposició, que ja va realitzar l’any 2008 a la Sala Vaixells del Palau Maricel. La mostra resseguirà també Jesús Albors com a fotògraf que capta amb la seva càmera moments vitals intensos, així com detalls poètics de paisatges de Sitges i retrats. Com la resta dels seus germans, Jesús Albors va estar molt vinculat a la cultura popular de la vila.


El recorregut de l’exposició finalitza amb un espai comú on es reuniran les creacions més personals i de joventut, juntament amb les obres que mostren la implicació amb la vida cultural i les tradicions de Sitges a través de programes i cartells de Festa Major, Santa Tecla i d’altres esdeveniments festius i culturals, es podran veure a la rotonda de l’Edifici Miramar.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner