970x250_appec2021
Guanyadors del Concurs de miniremakes de l’Associació Arocinema

Convocatòries

Guanyadors del Concurs de miniremakes de l’Associació Arocinema

bonart platja d'aro - 27/05/13
Anunci_AmpudiaBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW

Han estat proclamats els guanyadors del 3r Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro en les seves dues modalitats. Els guardons del jurat són per a les propostes Love Wars –un crossover dels films Star Wars i Brokeback mountain- de Vicente Bonet (1r premi), i Dies Irae de Javier Montalbán (2n premi). El guardó del públic –per votació popular un cop exhibides les 14 obres presentades– ha estat per a Casino Royale d’Albert Oller. El concurs, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, proposa reproduir en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts d’una pel·lícula o sèrie de televisió fàcilment identificable per al gran públic.


Entre el conjunt d’obres presentades, a més a més de les guanyadores, també s’hi van poder veure petites reproduccions dels films Benny Hill, Conan el destructor, El amigo americano, El último Boy Scout, ET el extraterrestre, Falso culpable, Kill Bill 2, Magnolia, Star Wars i Trainspotting. El jurat oficial el formaven David Prohias (regidor de cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro), Xavier Castillón (cap de cultura de El Punt/Avui), i Laia Monforte (actriu). La gala de lliurament de premis es va cloure amb un concert amb el grup italià Go!Zilla, i els catalans 13th Magic Skull, guanyadors aquests, del concurs Proyecto Demo de Radio 3, que els permetrà actuar al Festival de Benicàssim el proper estiu.


L’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro també convoca a finals d’any el Concurs Captuframe de fotografia d’homenatge al cinema, que premia imatges que reprodueixin el frame d’una pel·lícula (en la primera edició, l’any 2012, es van guardonar instantànies que reproduïen moments mítics dels films Qui va enganyar a Roger Rabbit? i Paranormal Activity).

Et poden
Interessar
...