0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Antonio Fernández Alvira a Addaya Centre d’Art Contemporani

Antonio Fernández Alvira a Addaya Centre d’Art Contemporani
bonart alaró - 05/06/13

Addaya Centre d´Art Contemporani presenta Be violent, la primera exposició individual a Mallorca d'Antonio Fernández Alvira (Osca, 1977), llicenciat en Belles arts per la Universitat del País Basc, i Doctorat en Pintura per la Facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid, ciutat en la qual resideix i treballa.

La seva obra va poder veure's anteriorment en l'exposició col·lectiva It's simply an exhibition of works on paper que la galeria va presentar al desembre passat, i que va servir d'avançament i presentació del treball d'aquest artista. L’exposició es podrà visitar del 7 de juny al 23 de juliol del 2013.

Fernández Alvira presenta en aquesta exposició dibuixos recents al costat d'altres inèdits, en els quals segueix treballant sobre la construcció i representació de la masculinitat. El projecte de Fernández Alvira pretén plantejar qüestions relacionades amb el paper que exerceixen aquest tipus de valors i els seus clixés pel que concerneix la construcció de la identitat masculina.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal