Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

El Palau Robert prepara una exposició sobre la moda del prêt-à-porter

El Palau Robert prepara una exposició sobre la moda del prêt-à-porter
bonart barcelona - 05/06/13

El Palau Robert prepara  l’exposició Barcelona prêt-à-porter, 1958-2008. Mig segle d’indústria i moda. Col·lecció tèxtil Antoni de Montpalau, a partir del material de la col·lecció tèxtil Antoni de Montpalau per donar a conèixer 50 anys de la història recent de la moda catalana, quan es dóna el pas de l’alta costura al prêt-à-porter.

L’exposició, que té com a comissari Josep Casamartina i Parassols, es podrà visitar a la segona planta del Palau Robert del 27 de juny de 2013 al 30 de març de 2014. L’organitza el Departament de la Presidència,  amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Com en el cas d’altres exposicions recents,  diverses empreses i entitats patrocinen i col·laboren en aquesta iniciativa.

Aquesta mirada retrospectiva a 50 anys de moda dóna a conèixer la implantació i la consolidació del disseny i la confecció de la roba seriada, que va impulsar i obrir noves perspectives a la indústria tèxtil de Catalunya.

Aquesta nova exposició representa certa línia de continuïtat amb dues grans exposicions que s’han presentat al Palau Robert: la primera, dedicada a Pertegaz, l’any 2004-2005, en reconeixement a la seva trajectòria en el món de la moda,  i “Barcelona alta costura”, que es va presentar durant el 2011, centrada en l’època daurada de l’alta costura.

Amb aquesta mostra es dóna suport institucional al sector de la moda, que té un pes específic molt important en l’economia catalana pel seu dinamisme i voluntat de projecció.

JP_Bonart-180x180-Online_thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90