banner-elscatala-817x88px
Inaugurada l\'exposició de fotografia \

Convocatòries

Inaugurada l'exposició de fotografia "Esportgràfica 8. IX Fira de l'Esport 2013"

bonart palma - 06/06/13
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

El tinent de batle de Cultura i Esports de l'ajuntament de Palma, i president de l’Institut Municipal de l’Esport, Fernando Gilet, ha inaugurat l’exposició de fotografia Esportgràfica 8. IX Fira de l’Esport 2013, que es podrà veure fins a finals del mes de juny al Poliesportiu Municipal de Son Hugo.


La mostra recull el treball dels 65 fotògrafs aficionats que han participat enguany a la vuitena edició del concurs de fotografia digital Esportgràfica, centrat en la IX Fira de l’Esport, que va tenir lloc el passat mes de maig a Son Hugo i Son Moix. Són més de 200 fotografies, en què es reflecteixen diverses modalitats esportives, com ara la gimnàstica rítmica, motocròs, esgrima, atletisme, busseig, vela, salts de trampolí, natació sincronitzada o wàter polo.


Fernando Gilet, acompanyat del director general d’Esports, Damià Vich, ha entregat els premis als cinc guardonats i els tres finalistes: Primer premi el Corte Inglés a Luis Garrocho Benítez; segon premi Benito Ruiz Alemany a Manuel Arteaga Sánchez; tercer premi Benito Ruiz Alemany a Juan Adrover Bonnin; quart premi Steakhouse a Gabriel Rubert Rado; cinquè premi, Restaurant The Pirate a Álvaro Maldonado. Finalista primer, Ime Foto Ruano a Daniel Ramon Manera; finalista 2, Ime foto Ruano a Antonio Méndez Caja; finalista 3, Foto Ruano a Miguel Morey Colomina.


L’exhibició conté també una projecció en què es poden veure les 200 fotografies seleccionades i un homenatge fotogràfic als voluntaris esportius que han participat desinteressadament amb l’Institut Municipal de l’Esport.


A la imatge, a dalt, fotografia de Luis Garrocho. A sota, fotografia de Manuel Arteaga.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021