canal-mnactec-1280-150

Notícies

“La Roca, Viatge a la Prehistòria” es consolida en la seva cinquena edició

“La Roca, Viatge a la Prehistòria” es consolida en la seva cinquena edició
bonart la roca del vallès - 07/06/13

El 16 de juny (de 10 a 14 h) La Verneda (La Roca del Vallès) tornarà a acollir la festa  La Roca, viatge a la Prehistòria, que  s’ha convertit en una de les fires  de recreació històrica més prestigioses de Catalunya.  El visitant podrà conèixer com vivien i morien els nostres avantpassats del neolític tot passejant per un poblat recreat fins l’últim detall, descobrir tots els secrets de l’arqueologia, fins i tot el poder curatiu de les herbes que podrien utilitzar els xamans o un recorregut guiat pels monuments funeraris de la zona.

Enguany els més petits tenen un protagonisme especial al nou espai  Juga amb la prehistòria , on hi haurà contes i jocs prehistòrics, a més dels tallers experimentals adaptats com el de Primers artistes, on podran pintar amb pigments naturals.

Més d’una desena de tallers per a totes les edats, demostracions, teatralitzacions i  visites guiades, tot en un entorn natural privilegiat i molt pròxim al centre de la Roca del Vallès,  converteixen aquesta  festa en una cita imprescindible pels amants de la història i l’arqueologia. Totes les activitats són gratuïtes i durant la jornada s’organitzen viatges amb autobús per visitar la zona megalítica.

 

La-Galeria-201602-recursthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88