Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Homenatge a Pau Casals en una exposició del Grup Polièdric al Museu Pau Casals

Homenatge a Pau Casals en una exposició del Grup Polièdric al Museu Pau Casals
bonart el vendrell - 16/06/13

El 20 de juny a les 19.30 h. tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Vil·la Museu Pau Casals  l’acte d’inauguració de l’exposició Foc, Terra, Aigua, Aire = Equilibri. Homenatge a Pau Casals del Grup Polièdric, format per sis artistes del Penedès que han fet el seu particular homenatge a Pau Casals.

Els integrants del grup han treballat des de les seves diferents disciplines la figura i l’obra de Pau Casals inspirats ens els quatre elements, el foc, la terra, l’aigua i l’aire que ens porten a l’equilibri  i alhora a  aconseguir la PAU,  tot recordant Bach, el seu referent de tota la vida. Els treballs es mouen entre la pintura de Joan Descals, la ceràmica de Camil·la Pérez Salvà, la fotografia conceptual de Linus Urpí, la literatura de Nati Soler, el fusing (fusió de tècniques) de Josep Sadurní i la  música de Carlota Baldrís.

En l’acte d’inauguració la violoncel·lista Angelica May, deixeble de Pau Casals, dirà uns mots en record  al Mestre.  L’exposició es podrà veure des del 20 de juny al 8 de setembre a la Sala Polivalent de la Vil·la Museu Pau Casals de dimarts a dissabte de deu a dues i de cinc a nou del vespre i diumenges i festius de deu a dues.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1