Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

Promoció de la Costa Brava i Pirineu amb motiu de l’exposició de Dalí al Reina Sofia

Promoció de la Costa Brava i Pirineu amb motiu de l’exposició de Dalí al Reina Sofia
bonart madrid - 19/06/13

Amb motiu de l’exposició retrospectiva de dues-centes obres de Salvador Dalí, que acull, del 27 d’abril al 2 de setembre, el Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía, el 19 de juny al mateix Centre d’Art Reina Sofía, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Gala-Salvador Dalí han reunit  autoritats, agents de viatges, prescriptors i periodistes de l’àrea metropolitana de Madrid, a l’entorn d’un acte de presentació de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona. Després de la presentació de la destinació, s’oferirà als assistents un còctel gastronòmic, a càrrec de dos cuiners gironins que enguany han obtingut estrella Michelin: Víctor Trochi, del restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies, i Javier Cabrera, del restaurant Els Brancs de Roses.

Prèviament a l’acte promocional principal, es duran a terme tres presentacions de producte específic, programades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la voluntat d’incidir de manera dinàmica, segmentada i estratègica en prescriptors, periodistes i agents de viatges de la Comunitat de Madrid.

Així, el 18 de juny,  al Kitchen Club de Madrid, es va dur a terme la presentació del Costa Brava Girona Convention Bureau, seguida d’un treball en xarxa (networking)entre quinze empresaris gironins del sector del turisme de negocis, congressos i convencions, i seixanta empreses organitzadores d’esdeveniments i agències de viatges especialitzades de l’àrea metropolitana de Madrid.

El dimecres 19 de juny s'han fet dues noves presentacions temàtiques. D’una banda, al matí, al pantà de San Juan de Madrid, s'ha presentat l’oferta de natura i turisme actiu de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, a càrrec de tres ambaixadors gironins (Jordi Tosas, alpinista; Gerard Marín, regatista de vela, i Miquel Sunyer, nedador), adreçada a quinze mitjans de comunicació espanyols especialitzats en activitats esportives i d’aventura i turisme actiu. D’altra banda, a la tarda, a l’Auditori del Centre Reina Sofía de Madrid, ha tingut lloc la presentació de la destinació Costa Brava, amb degustació de vins de la Ruta del Vi DO Empordà, a càrrec de la sommelier Anna Vicens, adreçada a una vintena de professionals, prescriptors i periodistes especialitzats en enogastronomia.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona reconeix en la figura i l’obra de Salvador Dalí i en la gastronomia gironina dos motors generadors de riquesa econòmica per al territori i, també, dos elements diferencials i únics de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona respecte a destinacions mediterrànies i europees competidores.

Seguint la línia de treball de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) pel que fa al mercat emissor madrileny, en aquesta ocasió, s’han convocat els agents de viatge de les principals majoristes de la comunitat de Madrid especialitzades en vacacional, cultura, enogastronomia, city breaks i natura, propostes que resulten molt atractives als turistes d’aquest mercat.

A la imatge de Miguel A. Muñoz, un dels actes celebrats a Madrid.

inclassificablesthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1