JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

El Festival PalmaPhoto 2013 arriba carregat de novetats

El Festival PalmaPhoto 2013 arriba carregat de novetats
bonart palma - 22/06/13

Aquest any PalmaPhoto, que s'inaugurarà el 27 de juny, arriba carregat de novetats. El conegut esdeveniment promogut per l'associació de galeries d'art contemporani Art Palma que, any rere any, ha anat conformant una important nòmina de propostes i creadors, fa un pas més cap endavant i canvia el seu format per esdevenir un Festival de Fotografia, estival i mediterrani, que convertirà la ciutat de Palma de Mallorca al lloc de trobada de tots els amants d'aquesta forma d'expressió, consolidant, aquesta singular convocatòria, com un dels esdeveniments de referència de la fotografia contemporània. El nou director de PalmaPhoto es Fernando Gómez de la Cuesta.

PalmaPhoto 2013 inicia aquest any una sèrie de programes de caràcter extens, cosmopolita i integrador, que són la base sobre la qual aquest festival, que compleix la seva novena convocatòria, seguirà creixent. PalmaPhoto 2013 es recolza en un sòlid programa oficial que aconsegueix l'excel·lència en cadascuna de les seves propostes expositives, un programa que s'inaugurarà oficialment aquest 27 de juny i que s'estendrà durant tot el juliol, amb la participació d'ABA Art Contemporani, La Caja Blanca, Galeria Kewenig, Galeria Maior, CCC Pelaires, Sala Pelaires, SKL i Galeria Xavier Fiol (Art Palma), Addaia Centre d'Art Contemporani, Intersecció Art, Centre d'Art La Real i Galeria Fran Reus (AIGAB), Louis 21, Caixaforum Palma, Casal Solleric, CC La Misericòrdia, Es Baluard-Museu d'Art Modern i Contemporani i Fundació Pilar i Joan Miró.

Un programa oficial que ve completat per una interessant relació de programes coordinats com són el First_Focus i el First_Focus_Aadvisor, una suggerent oferta d'microbeques expositives i de coaching que ofereix l'associació Art Palma amb l'objectiu de potenciar la creació més jove, els Photo-Tak , cicles de conferències, col·loquis, taules rodones i visites dialogades de les diferents propostes, Photo_Sreet, un projecte en el qual la fotografia prendrà els carrers de la ciutat i Photophone, una singular proposta de participació ciutadana. Un Festival de Fotografia contemporani i internacional que continua amb la vocació de consolidar-se com una de les cites més importants del sector, gràcies a una atractiva programació en el marc incomparable de la bella ciutat de Palma de Mallorca.

Més informació: www.palmaphoto.es

A la imatge, "Jaula/Nube" de Chema Madoz que es podrà veure al Casal Solleric.

banner-oro-180x180-geneBanner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px