banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Neus Colet exposa a Cal Talaveró

Neus Colet exposa a Cal Talaveró
bonart verdú - 03/07/13

Espais oberts és el títol de l’exposició de Neus Colet a Cal Talaveró Centre d’Art, en la que ens mostrarà els seus últims treballs en gravat i escultura inspirats en dos poemes de Salvador Espriu, Cançó d’albada i Cançó del pas de la tarda. Es podrà veure des del 6 de juliol fins al 30 d’agost del 2013.

El treball de Neus Colet ha tingut sempre una gran voluntat de recerca en el punt allà on conflueixen els materials i el seu comportament, l’espai i l’objecte. Un dels trets més característics del treball d’aquesta artista, amb un ampli currículum d’exposicions nacionals i internacionals, és la incorporació de les tècniques del gravat sobre ferro en les seves escultures.

La indestriable concepció escultòrica dels seus gravats l’ha dut a crear unes construccions mixtes que, per una banda, prenen el gravat en paper com contingut i el ferro com a contenidor. Són portes i finestres que fan entrar en el joc de construcció el mateix marc i el plàstic de protecció, perquè així també es valora escultòricament un material que intervé inicialment amb una altra funció. La incorporació de la imatge del paisatge com un element compositiu més permet una narració més poètica, despullada de tota anècdota, que, malgrat la seva transparència i claredat ens parla, sense turment, d’un món de naturalesa inaccessible.

Aquesta exposició inspirada en els poemes del llibre Cançons de la roda del temps forma part del programa oficial del l’any Espriu 2013.

Espais oberts segueix el seu recorregut itinerant iniciat a Barcelona el mes de gener, per diferents espais d’art públics i privats del país. La mostra es podrà veure també a Lleida, Sant Joan Despí, Gavà, Sant Cugat del Vallès, Les Borges Blanques i Cadaqués.

A la imatge, "Paisatge amb reixa" de Neus Colet.

Nial nou-180x178SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1