FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"La Caixa" renova la col·laboració amb el Museu Guggenheim de Bilbao

bonart bilbao - 05/07/13
Nial nou-180x178Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat

La directora general adjunta de la Fundació la Caixa, Elisa Durán, el director territorial de la Caixa al País Basc i Cantàbria, Juan Pedro Badiola, i el director general del Museu Guggenheim Bilbao, Juan Ignacio Vidarte, han signat la renovació l'acord de col·laboració entre les dues institucions. A l'acte també ha assistit Ignasi Miró, director de l'Àrea de Cultura de l'Obra Social la Caixa, i Juan José Muguruza, representant de la Caixa al Patronat de la Fundació del Museu Guggenheim Bilbao.


En el marc de la seva política de grans aliances amb les principals institucions culturals espanyoles per al foment i la difusió del coneixement, l'Obra Social la Caixa col·labora amb la Fundació del Museu Guggenheim Bilbao des de l'any 1999, quan va entrar a formar part del Programa de Membres Corporatius en qualitat de patró.

Amb la renovació de l'acord, les dues institucions estrenyen la col·laboració ja existent. Així mateix, l'entitat continuarà formant part del Patronat de la Fundació del Museu Guggenheim Bilbao.


La col·laboració entre l'Obra Social la Caixa i la Fundació del Museu Guggenheim Bilbao és fruit de la voluntat d'ambdues institucions de col·laborar per impulsar la promoció del coneixement. Aquest acord s'emmarca en una nova línia d'actuació impulsada per l'Obra Social la Caixa per promoure aliances estratègiques amb els grans centres museístics del món, per tal d'intensificar la seva acció cultural i fomentar sinergies entre diferents institucions de primer ordre internacional. Entre d'altres, l'entitat col·labora ja amb institucions com el Museu del Louvre i el Museu del Prado per a l'organització conjunta d'exposicions, o amb el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) per a la gestió coordinada de les seves col.leccions d'art contemporani.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1