BannerFCC_Bonart

Exposicions

Lucía Vallejo exposa la seva obra en el Casal Solleric

Lucía Vallejo exposa la seva obra en el Casal Solleric
180x180-catAA-bonart q
bonart - palma - 09/07/13

La coordinadora general de Cultura, María José Massot, acompanyada per la directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Pilar Ribal, ha presentat en el Casal Solleric l'exposició Ensomnis de l'artista Lucía Vallejo. L'acte de presentació ha comptat amb la presència de la pròpia artista i de Carlos Jover, un dels comissaris de la mostra. L'obra de Lucía Vallejo s'exposarà en aquest centre cultural fins a l'1 de setembre.


Durant la presentació, María José Massot ha explicat que aquesta mostra “forma part d'un nou lliurament del cicle Transferències comissariat per Asun Clar i Carlos Jover i que es troba situat a la Zona Base, espai destinat a la producció d'instal·lacions i intervencions”.


La coordinadora general de Cultura va afegir que amb l'exposició de Lucía Vallejo “continuem amb la programació de produccions pròpies ja que aquestes constitueixen una manera d'estimular i fer créixer als nostres artistes. Est ha estat un compromís que assumim en aquesta legislatura, compromís que des de Cultura s'està complint”.


El Casal Solleric acull una mostra d'aquesta escultora, nascuda a Bilbao i Llicenciada en Història de l'Art que en les seves obres sol jugar con les llums i les ombres creant i executant una obra que destaca per la seva fermesa, originalitat i meticulositat.


A la imatge, Pilar Ribal, Maria José Massot, Lucía Vallejo i Carlos Jover, durant la presentació de l'exposició en el Casal Solleric.

Et poden
Interessar
...