BONART_1280x150

Exposicions

Col·lectiva Multidisciplinar d'Art Contemporani al Castell

Col·lectiva Multidisciplinar d\'Art Contemporani al Castell
bonart montesquiu - 16/07/13

La gestora cultural Circuit Artístic ha organitzat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona  la segona Exposició Col·lectiva Multidisciplinar d'Art Contemporani Circuit Artístic que es pot visitar durant el mes de juliol al Castell de Montesquiu, La Cabanya. L'exposició vol traçar un eix transversal entre disciplines per tal de mostrar l'actualitat de l'art contemporani amb una important selecció de més de quaranta obres de quinze artistes nacionals i internacionals de diverses especialitats: pintura, escultura, instal·lació i art digital. La mostra ha comptat amb el comissariat de l'artista visual i coordinadora Eva Cunill. 

El Circuit Artístic és un entorn professional que dona suport promocional als artistes tant consolidats com emergents, mitjançant diverses actuacions: exposicions individuals i col·lectives, certàmens, participació a fires d'art o campanyes promocionals anuals i compta amb la col·laboració de fundacions, museus, diputacions i entitats privades de tot l'estat.

Artistes participants: Blanca Abajo d'Àlaba, Montse Boada de Barcelona, Carmen Gago de Cadis, Miquel GaHer de Barcelona, Toby Govan d'Escocia, Ibarba (Imma Barba) de Barcelona, Iñaki Unanue de Bizcaia, I.R.S. (Imma Rodriguez) de Las Palmas, Marifé Nuñez de Córdova, Rosa Maria Serra Sanabra de Barcelona, Javier Sanz d'A Corunya, Àngel Sayalero de Madrid, J. L. Valverde de Castelló, Vanitira (Joan Garcia) de Barcelona i Elizabeth Waltenburg d'Argentina.

Baner-generic-180x180_SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1