canal-mnactec-1280-150

Convocatòries

Artistes seleccionats per a la VII Biennal de Ceràmica del Vendrell

Artistes seleccionats per a la VII Biennal de Ceràmica del Vendrell
bonart el vendrell - 18/07/13

El jurat de la VII Biennal de Ceràmica ha presentat el veredicte dels artistes que exposaran la seva obra en la VII Biennal de Ceràmica del Vendrell. El guanyador es coneixerà el 4 d’octubre, a la Sala Portal del Pardo (el Vendrell), coincidint amb la VII Fira de Ceràmica. En total, s’han presentat 112 obres de 56 ceramistes d’arreu del món: Espanya, Portugal, Estats Units, Canadà, Suïssa, Grècia, Hongria, Regne Unit, Rússia, França, Argentina, Japó, Itàlia, Bèlgica, Polònia, Àustria, Turquia, Israel, Xipre, Eslovènia i Egipte. El jurat el componen Maria Bofill i Eulàlia Oliver, ceramistes; Màrius Domingo, crític d’art i gestor cultural; Jordi Ribas, treballador cultural i llicenciat en Història de l’art, i Albert Solé, regidor de Cultura d’El Vendrell. 

Els ceramistes seleccionats han estat els següents:Pálma Babos, de Budaörs (Hongria); Andrew Casto, de Cedar Rapids, Iowa (USA); Rafael Catalán, de Madrid; Adele Howitt, de Kingston upon Hull (Regne Unit); Rebecca Hutchinson, de Rochester (USA); Christopoulos Ilias, de Kalamata (Grècia); Geneviève Meylan, d’Ollon (Suïssa); Miguel Molet, d’Albelda (Osca); Roser Oter, de Santa Oliva (Tarragona); Rafaela Pareja, de Vinalesa (València); Irina Razumovskaya, de St. Petersburg (Rússia); Juliana Rempel, de Calgary, Alberta (Canadà); Lourdes Riera, de Saragossa; Cristòbal Saborit, d’Alcora (Castelló) i Papaioannou Vasileios, de Patras (Grècia).

El dia de la inauguració de l’exposició el jurat donarà a conèixer els guanyadors de la VII Biennal de Ceràmica. El primer premi és l’edició d’un llibre amb il·lustracions en color de l’obra, el currículum de l’autor i una anàlisi de l’obra dins el context de l’art contemporani feta per un coneixedor de la ceràmica actual. Aquest llibre es publicarà durant l’any següent i es presentarà el dia de la inauguració de l’exposició que l’Ajuntament organitzarà per als tres primers guanyadors. El segon i tercer premi constaran d’una exposició conjunta amb l’edició d’un catàleg durant l’octubre de 2014.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal