BANNER MY BESTYS 7

Notícies

L’estiu al Museu Nacional d’Art de Catalunya

bonart barcelona - 23/07/13

Aquest estiu el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) organitza un seguit d’activitats perquè qui es quedi a Barcelona o visiti la ciutat durant les vacances trobi una àmplia oferta amb cinema a l’aire lliure, concerts, conferències i activitats per a tota la família.

Amb motiu de l’exposició Tàpies. Des de l’interior, el museu organitza activitats per a famílies i escoles d’estiu, com ara visites-taller o experiències creatives, per qui desitgi acostar-se d’una forma més original a l’obra de l’artista. També, en el cicle de conferències Tàpies a 12 veus, el Museu Nacional ofereix, el dimecres 24 de juliol, la presentació del poeta, assagista, traductor i crític literari Sam Abrams, qui parlarà de la presència de la lectura i l'escriptura al llegat del pintor.

El 4 de setembre, el Museu Nacional celebra la Nit Tàpies, amb entrada gratuïta a l’exposició de 20 a 22 h i, a continuació, la projecció a l’aire lliure de la pel·lícula Limits of control de Jim Jarmusch, on l'art hi té un paper fonamental i hi apareixen obres de Tàpies amb un sorprenent final.

A l’entorn de l’exposició La batalla de Tetuán de Fortuny, destaca la rica oferta musical que va des d’un concert fusió de música kurda i flamenca experimental el 25 de juliol, a una jam session al Pati d’Art Modern, per als amants de la improvisació, el dissabte 27. 

També, dissabte 27 de juliol, els més petits podran escoltar els relats de Nassira El Hadri El-Yousfi, que explicarà contes i faules tradicionals de la cultura àrab a la Sala d’Art Modern del museu, envoltats pels quadres de Fortuny.

Aquest estiu també es pot visitar l’exposició temporal Nord d’Àfrica d’Ortiz Echagüe, que es prolonga fins a l’1 de setembre.

SS_Bonart-180x180-Onlinebanner

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88