FCC-Segell-banner4
Activitats de l’Espai Mas d’en Dorra durant el mes d’agost

Notícies

Activitats de l’Espai Mas d’en Dorra durant el mes d’agost

bonart fortià - 26/07/13
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat

L'Espai Mas d'en Dorra de Fortià no funciona només com a galeria d'art contemporani si no que la seva activitat va més enllà, l'espai com a plataforma cultural organitza al llarg de l'any un seguit d'activitats: tallers, conferències, presentacions, etc.. que giren al voltant de la creació contemporània. El seu punt àlgid arriba aquest mes d'agost, on ofereix un seguit d'activitats, unes arribant a la consolidació i d'altres més puntuals.


Les activitats consolidades són produccions pròpies de la galeria: l'una l'Open Art Mas d'en Dorra, mercat i mostra de creació contemporània que tindrà lloc el proper 3 d'agost de 18 a 22.30h, oferirà una llista d'artistes de les comarques de Girona, alguns de trajectòria consolidada, i d'altres emergents. Per aquesta edició, la direcció artística ha optat per programar a artistes que segueixen la línia expositiva de la seva galeria, artistes que podrien tenir el seu lloc a la seva sala d'exposicions però que per motius de calendari no poden accedir-hi. Els artistes participants són: Leonard Beard, Carles Bros, Carlo Buergi, Mònica Campdepedrós, Joan Comella, Pilar Farrés, Narcís Gironell, Luis Krauel, Clara Oliveras, Mercè Riba, Carme Sanglas i Sebi Subirós. Trobarem en aquest mercat peces de petit format, gravats, pintures, fotografies i escultures a un preu accessible. A banda, hi hauran activitats paral·leles com la lectura dramatitzada d'Helena de Iannis Ritsos a càrrec de les actrius Carme Callol i Mercè Managuerra i el concert de jazz a càrrec del Duo Jazz Impressions. 


La segona de les activitats de producció pròpia i que arriba a la consolidació és el Cicle de Cinema d'Art, que aquest any aposta per documentals actuals i de contingut més transgresor. El cicle es durà a terme els dies 16, 23 i 30 d'agost a les 22h i es presentarà La burbuja del arte contemporaneo, AiWeiWei: Never Sorry i Marina Abramovic: la artista está presente.


Activitats més puntuals tenen lloc a l'Espai Mas d'en Dorra. El dia 7 d'agost a les 22.00 h, l'era de la galeria acull l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. Espais Sentits és la gira que porta l'OCE per les comarques de Girona. Ens oferiran un repertori de música catalana i mediterrània.


En el marc de l'exposició Obra recent de l'artista Joan-Pere Viladecans que té lloc al Mas d'en Dorra fins l'1 de setembre i que es tracta d'una exposició inèdita a les comarques de Girona, el dissabte 10 d'agost a les 20h., Enric Tubert, curador de l'exposició i el mateix artista faran una visita comentada per l'exposició i la trajectòria de l'artista.


Per a més informació es pot consultar la pàgina web de l'espai: www.masdendorra.com


A la imatge, Esther Pujol, gestora de l'Espai Mas d'en Dorra.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021