banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Els Barcelona International Photography Awards (BIPA) ja tenen guanyadors

Els Barcelona International Photography Awards (BIPA) ja tenen guanyadors
bonart barcelona - 17/09/19

Els fotògrafs Cristina Fontsaré, Ning Kai Sabrina Scarpa, Lluís Estopiñan Canals, Manuel Ibáñez i Andres Cañal són els cinc guanyadors dels premis BIPA convocats per la galeria Valid Foto BCN en col·laboració amb LensCulture, FineArt Igualada, Festival de la Imatge de Calella, La Fotografia Magazine i Fujifilm Espanya.

L’objectiu dels premis, que ja van per la quarta edició és trobar fotògrafs amb talent i capacitat expressiva capaços de comunicar les seves idees a través del mitjà fotogràfic d’una manera singular i amb un llenguatge propi, i donar-los visibilitat.

Part del premi és participar a la mostra col·lectiva amb tots els guardonats a la Galeria Valid Foto de Barcelona a l’octubre 2019, amb possibilitat d’itinerància internacional.

L’exposició es presentarà al VIII Festival FineArt Igualada al febrer de 2020 i al XV Festival de la Imatge de Calella a l’abril del mateix any. Als cinc guanyadors se’ls concedirà un compte personal al portal de Lens Culture, on podran compartir els seus nous treballs fotogràfics. La revista LF Magazine realitzarà un monogràfic amb els guanyadors del concursA més, un dels fotògrafs participants en el concurs, tindrà la possibilitat de ser elegit per la direcció de la Galeria Valid Foto BCN per la seva representació. Aquest fotògraf passarà a formar part del programa d’exposicions i activitats de la galeria durant el període 2020-2021.

A la imatge, una de les fotografies de la sèrie Revers de Lluís Estopiñan.

 
Eude, genericJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal