FCC-Segell-banner4
Del 21 al 25 d\'agost, 22a Fira d\'Antiguitats de Vic

Certàmens

Del 21 al 25 d'agost, 22a Fira d'Antiguitats de Vic

bonart vic - 05/08/13
Eude, genericBanner300x300

Un any més, la ciutat de Vic es convertirà en l’escenari principal de tots els professionals amants del món de les antiguitats. El recinte firal d’El Sucre serà la seu de la 22a Fira d’Antiguitats, del 21 al 25 d’agost. Entre totes les fires del sector, se situa com la segona fira més visitada de l’Estat espanyol i com a referent del sector a Catalunya, l’objectiu de la qual és oferir qualitat, varietat i professionalitat als visitants. Una bona mostra d’això són els 10.000 assistents que va tenir en l’última edició. 


La vint-i-dosena edició arriba acompanyada de tres novetats que permetran rejovenir la imatge de la fira. Un dels canvis més significatius és la imatge corporativa, en què es poden apreciar les influències de l’estil vintage mitjançant la fusió d’estils antics i d’altres de més avantguardistes. Una altra de les innovacions és el concurs Integra’ls, l’objectiu del qual és induir els joves interioristes i decoradors a reflexionar sobre la integració de mobles i objectes antics en els seus projectes professionals.


Boutique Vintage és la tercera novetat d’enguany, on s’oferirà el servei de venda de roba de segona mà. Aquest espai  complementarà el sector comercial de vintage de la fira. Reutilitzar roba d’èpoques anteriors és una tendència cada vegada més acceptada entre els consumidors, a causa de la seva exclusivitat. 


Els organitzadors esperen ser un punt de venda d’antiguitats dirigit al major nombre de públic possible interessat a adquirir aquest tipus de productes, i oferir un servei de qualitat als expositors. Com en els anys anteriors, a la Fira d’Antiguitats de Vic hi haurà una àmplia representació d’antiquaris, que hi presentaran una completa selecció de peces.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura