FCC-Segell-banner4
Alba Roqueta presenta “Dualitat” a Ca la Pruna

Exposicions

Alba Roqueta presenta “Dualitat” a Ca la Pruna

bonart pals - 16/08/13
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180q2w-MKl4

La pintora Alba Roqueta mostra des d’ahir Dualitat a la sala Ca la Pruna  de  Pals. L’exposició, que es podrà veure fins  al 31 d’agost, inclou la sèrie Rostres i dues obres de grans dimensions on l’artista ressegueix l’obra de Gaudí i la uneix amb el ballet.  


Dualitat  aplega en un mateix espai dos camins que Alba Roqueta ha anat treballant en els darrers mesos. La part  central de la mostra la composa la sèrie Rostres, integrada per 26 quadres, on la pintora retrata rostres imaginaris  plens de sensualitat. Com explica la mateixa autora, "una de les meves passions és la figura humana"  i afegeix que "als  meus quadres hi trobes una expressió de calidesa o de duresa segons  quin sigui el meu estat emocional en aquell instant".  


 L’exposició  Dualitat  es complementa amb dues obres de grans dimensions d’una nova sèrie que l’artista baixempordanesa ha començat a treballar  i on s’inspir  en l’obra d’Antoni  Gaudí i la unei  amb el ballet. Els dos  quadres són Ballet La Pedrera i Ballet  Casa Batlló.  


 Alba Roqueta es va iniciar com a pintora al costat de Domènec Fita a l’Expoart de Girona i del dibuixant  Avallone.  També  s’ha format a l’Escola Massana de Barcelona, al Centre Cultural La Mercè  de  Girona i al Cercle Artístic Sant  Lluc de Barcelona. La seva formació l’ha completada amb  llargues converses i intercanvis d’impressions i de conceptes  sobre el terreny amb diversos artistes reconeguts de l’Empordà. 


A la imatge, a dalt, Alba Roqueta amb l'artista Jordi Gispert. A sota, la pintora acompanyada de l'alcalde de Pals, Joan Silvestre i de Josep Maria Lloreda.


 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88