BONART-817x68px-Màscara
26è Concurs de Fotografia Naturalista: s’obre el període d’inscripcions

Convocatòries

26è Concurs de Fotografia Naturalista: s’obre el període d’inscripcions

bonart girona - 21/08/13
Peral_Banner-Bonart_180x180EKHO_banner180x180

L'Associació de Naturalistes de Girona obre la 26a edició del Concurs de Fotografia Naturalista. Els participants poden inscriure les seves fotografies del 21 d’agost al 30 de setembre de 2013 a través del portal www.naturalistesgirona.org/fotografia on també se'n poden consultar les bases i veure les fotografies guanyadores d'edicions anteriors.


Després de la celebració dels 25 anys del concurs, amb l’atractiu d’un llibre commemoratiu que encara es pot adquirir a través de l’ANG, aquesta edició té com a novetat un canvi en les dates, que s’avancen en el temps. D’aquesta manera, es tanca el període de recepció de fotografies el 30 de setembre (normalment era a l’octubre) i es durà a terme el lliurament de premis i l’exposició al novembre, un mes abans que els anys anteriors. A més, enguany serà la Casa de Cultura de la Diputació de Girona qui acollirà l’acte de lliurament i l’exposició.


Tot i ser la 26a edició, l’objectiu principal del concurs es manté al llarg dels anys, i és el de crear una finestra oberta al món natural per tal de que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat. Que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.


El Concurs manté les quatre categories: General; Foto denúncia; Aigua, natura i Costa Brava; i Riu Ter. Precisament aquesta darrera categoria va ser la novetat de la 25a edició. Pel que fa a les bases, es continua demanant que tinguin un format mínim de 2500 píxels pel costat més llarg i fins a un mínim de 3Mb i un màxim de 6Mb.


El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter i la Diputació de Girona. Compta amb la col·laboració d'AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Galeria 35, Picapedrers i Marbristes Balliu, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, Galeria 35, Microgestió, el portal www.fotonatura.org, Impremta Pagès, el Consorci de les Vies Verdes de Girona i la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.

Et poden
Interessar
...