DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

"Retrats" d'Alejandra Atarés a la Galeria Fidel Balaguer

\
bonart barcelona - 03/09/13

La galeria Fidel Balaguer presenta Retrats, la primera exposició individual d’Alejandra Atarés (Saragossa, 1987). 

Alejandra Atarés va començar la seva carrera a Barcelona i ha anat recollint instantànies mentals a Anglaterra i els EUA, les quals són ara plasmades als seus quadres.

“Vaig començar pintant les meves amigues, la meva família, que havia deixat enrere per anar-me’n a Barcelona, gent que em faltava”, explica Alejandra Atarés.

Retrats aplega les seves darreres creacions. Uns retrats hiperrealistes, en què els personatges estan d’esquenes al públic i miren l’horitzó, i en els quals cada un representa una persona i un lloc del passat de l’artista. 

“En una societat en què els brillants remeten a una qüestió de classe, Atarés despulla de significat les jerarquies entre materials, fent de tot collage una joia, utilitzant de manera lúdica i atenta materials que van des de l’oli fins al plàstic industrial”, escriu Mercedes Mangrané al text de l’exposició, i hi afegeix també que “l’obra d’Atarés juga des de la descaradura fins a plantejar un revers: no és la pintura la que ens dóna l’esquena, sinó els seus enigmes, als quals ens hem d’apropar per poder-los trobar”.

L’exposició es podrà visitar del 5 al 21 de setembre del 2013.

 A la imatge, "Carlota Clavell debajo del agua" d'Alejandra Atarés.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1