970x250_appec2021
La cantant de “Bailando con vampiros” portarà el seu ritme al Saló del Manga

Certàmens

La cantant de “Bailando con vampiros” portarà el seu ritme al Saló del Manga

bonart barcelona - 05/09/13
EKHO_banner180x180La-Galeria-201602-recurs

L'escenari del XIX Saló del Manga de Barcelona, situat al Palau 1 de Fira de Barcelona Montjuïc, vibrarà gràcies al bon ritme de la cantant japonesa Aiko Nakano. Nakano, amb més d'una dècada dedicada a la música, va formar el seu primer grup mentre estudiava batxillerat. Va ser llavors quan va sentir que la música podia ser la seva vocació i va començar a donar concerts en sales de Fukuoka (Japó). L'abril de 2002 va donar el seu primer concert en solitari i al novembre d'aquest mateix any es va mudar a Tòquio, on va començar a compondre cançons i a donar concerts mentre participava en audicions.


En una audició organitzada per RedCarpet, una plataforma per a artistes debutants, va aconseguir el primer lloc en el concurs de popularitat i en 2007 va debutar a través de Recochoku amb la cançó Name. Després d'aquest tema, arriba Sakura Chip, Summer  y Sugar. Al febrer de 2008, va realitzar el seu primer concert en solitari a Tòquio. A l'estiu d'aquest mateix any les seves cançons es trobaven disponibles per a descàrrega a través de Mora, Napster, OnGen, Tsutaya i iTunes.


Al gener de 2010, va publicar el seu primer multisenzill Friends, que incloïa la versió del famós tema del grup Rebecca i va servir de tema d'obertura per a l'adaptació animada de Dance in the Vampire Bund (Bailando con vampiros) editat per Yowu Entertainment. Per a la mateixa sèrie també va compondre la lletra de l'ending. Camellia no hitomi es va llançar al maig de l'any següent i va servir de tema de tancament de l'adaptació animada del popular manga Hidan no Aria. Ha participat també en els animis populars de Happy Lesson Advanced i Is this a Zombie?  Des de llavors, ha compaginat la seva activitat musical amb composicions per a altres artistes.


El XIX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 31 d'octubre al diumenge 3 de novembre de 2013 a les palaus 1 i 2 de Fira de Barcelona a Montjuïc.

Et poden
Interessar
...