Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La Taché presenta Adrianna Wallis i els objectes

La Taché presenta Adrianna Wallis i els objectes
bonart barcelona - 08/09/13

La Galeria La Taché de Barcelona presenta el treball de l’artista francesa Adrianna Wallis en l’exposició IJ, U, X, (i d’altres records dormits), del 5 de setembre al 19 d’octubre del 2013.

Adrianna Wallis ha exposat recentment a la Casa Elizalde, el FAD, la Sala Vinçon, a la d’Art Jove i la Panera (Lleida).

La mirada artística de Wallis es dirigeix a la nostra relació amb els objectes quotidians. En els seus treballs, aquests objectes són al mateix temps la forma, la matèria, el llenguatge i el símbol. 

Els objectes s’allunyen de la seva funcionalitat per desenvolupar el seu vessant més narratiu. Com a resultat, les produccions d’Adrianna Wallis, plenes de tendresa i subversió, extreuen objectes del món els vincles familiars, de les herències entre generacions, de la feminitat, però també de les absències sofertes i les presències excessives.

D’aquesta manera, els objectes exhibits actuen com a ponts cap als aspectes més íntims de l’espectador. Les peces s’obren a la interpretació de l’espectador tot buscant un imaginari silenciós de gran potencial evocador.

El treball de l’artista en creacions com ara Bijou Bougie (2012), on una progressiva flama va cremant els collars de perles, o en Alfabet per reescriure la història de les famílies (incomplet), en la qual els plecs dels llençols són com textos oberts que ens parlen de vides i vivències per desxifrar, barregen tècnica, un treball manual meticulós i un enfocament poètic que juga alhora amb fragments de la seva història personal i amb una matèria primera sempre íntima. 

A la imatge, "Bijou Bougie" d'Adrianna Wallis.

Nial nou-180x178Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal