banner-elscatala-817x88px
La Mercè inaugura una exposició col·lectiva d’artistes finlandesos

Exposicions

La Mercè inaugura una exposició col·lectiva d’artistes finlandesos

180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El 19 de setembre de 2019, a les 20 h, s’obre al públic Finlàndia crea, una exposició col·lectiva que ofereix l’Associació d’Artistes Visuals de Carèlia del Sud (Etelä-Karjalan Taiteilijaseura Ry) i que acull l’obra d’una quinzena d’artistes finlandesos.


L’acte tindrà lloc a la sala d’exposicions del Centre Cultural La Mercè, on es podrà veure la mostra fins al proper 15 de novembre de 2019. La presentació anirà a càrrec del comissari de l’exposició, Antonio Altarriba i del coordinador Manel Bayo.


Aquesta mostra esdevé la recuperació de la relació entre els artistes de la regió de Carèlia del Sud i Girona, de ja fa més de quinze anys, amb diversos intercanvis tant d’artistes finlandesos com gironins, gràcies sobretot a la figura d’Antonio Altarriba, català establert a Lappeenranta on realitza tasques de dinamització i gestió cultural, i que és el comissari de l’exposició.


L’exposició ens presenta el treball de quinze artistes acuradament seleccionats, diversos pel que fa a edats, tècniques emprades o temes, però que en bona mesura ens permet una visió polièdrica del que s’està fent en aquests moments en el panorama artístic  finlandès.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]