download

Notícies

La Nit de l’Art de Palma més jove

La Nit de l’Art de Palma més jove
bonart palma - 17/09/13

L'àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palma se suma aquest any a la Nit de l’Art amb l'obertura de dues exposicions en dos dels seus casals. El denominador comú d'ambdues mostres és la creativitat i la implicació dels joves en les arts i la cultura.

El Casal de Llevant (Llevant (calle Pere d'Alcàntara Penya, 10 bajos) obrirà les seves portes a una exposició multidisciplinària de fotografia, dibuix, moda i literatura, sota el títol “Llevant in the night”. La mostra, que servirà per exposar el treball dels joves que participen habitualment en les activitats del casal, s'inaugurarà el dijous 19 de setembre a les 18 hores.

El Casal de Ciutat Antiga Antiga (carrer Sant Pere, 14 A), per la seva banda, oferirà l'exposició fotogràfica “Cada viatje, un sentiment” d'Auxiliadora Ramos, un recorregut per diferents ciutats europees amb una visió diferent dels seus racons més emblemàtics. La mostra obrirà les seves portes el dijous 19 de setembre a les 19.00 hores, i romandrà al casal fins dia 31 de setembre.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal