banner-elscatala-817x88px
Exposició geomètrica de Juan Morante al Museu d\'Almeria

Exposicions

Exposició geomètrica de Juan Morante al Museu d'Almeria

Impremta Pages - banner-180x178BONART-180x180-Cervells
Del 20 de setembre al 3 de novembre de 2019, el Museu d'Almeria, a la ctra. de Ronda, 91, acull l'exposició Lineal de l'artista Juan Morante.

L'obra de Morante és expressión fidel del seu caràcter, del seu esperit inquiet i la seva constància en tot el que fa. També és el resultat d'una trajectòria professional sòlida basada en la coherència i la superació de reptes de manera continuada.

El nucli fort d'aquesta exposició és el seu posicionament crític contra la pèrdua d'identitat, sublimat en la imatge transformada del perfil arquitectònic de la seva ciutat, Almeria.

Juan Morante aplica en la seva totalitat el concepte de Malèvitx: "La llum no sembla ser l'objectiu principal, sinó un mitjà técnic que serveix per a descobrir allò que coneixem de la profunditat de les tenebres". 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-