FCC-Segell-banner4

Notícies

El White Summer torna als orígens

bonart pals - 03/08/21
thumbnail_BANNER BONART (2)Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Del 31 de juliol fins al 29 d'agost es podrà visitar la desena edició del Festival White Summer 2021 a la Masia Mas Gelabert a Serres de Pals.
En aquesta desena edició, White Summer celebra l'art de viure, amb un esdeveniment que transforma consumidors en exploradors. Durant 30 dies, el festival acull espectacles de música, dansa i circ. Conferències, disseny, emprenedoria, comerç, gastronomia i un ampli assortiment d'activitats familiars i infantils amb un enfocament solidari i amb una voluntat de crear ponts i sinergies entre projectes emergents i els més consolidats.
White Summer és un festival innovador, eclèctic i singular on els visitants poden gaudir de les últimes tendències en comerç creatiu, gastronomia d'autor i oci.
La organtizació ha realitzat una acurada selecció de comerços efímers, punts de restauració, artistes i una àmplia agenda d'activitats per a totes les edats, des de les 18:00 hores fins a les 00:00 hores.
Per aquest any l'edició del 2021 es presenta com una edició de tornada als orígens. El principal objectiu de l'organització és que el públic s'emocioni, connecti, gaudeixi tot recuperant les fórmules que sempre han caracteritzat el White Summer.
Les postes de sol, els concerts acústics, la bona gastronomia, les passejades tranquil·les, el disseny local, la màgia, els espectacles inesperats, i un recinte cuidat fins a l'últim detall.
Per aquest any es calcula una afluència de visitants de 105.000 visitants, en un total de 79 expositors cada deu dies, més de 120 emprenedors en total, 26 punts gastronòmics, 212 artistes, 118 solistes, 66, duets, 18 trios, 10 Dj´s i 4 escenaris.
Els espais on es durà a terme el Festival són la Pineda, la Duna, el Foodies Garden, L'Illa, Kids, els Dining Hall i el Sunset.
Pel que fa a la programació musical, l'organització de White Summer fa una forta aposta per aquesta secció amb Acústic, que és la comunitat de música independent més gran del país per la programació dels 4 escenaris principals. Més de 212 artistes, entre ells solistes, duets i bandes d'allò més variades delectaran als visitants amb la seva música amb una experiència gastromusical inoblidable. Conjuntament es crearan experiències que combinen la música amb altres disciplines artístiques per oferir una experiència sensitiva més àmplia, com són: Female Energy, Forever Young, Faranduleo i Surfing Vibe´s. A més en aquesta edició es vol apostar més que mai pel talent emergent.
Pel que fa a la secció dels "Itinerants" aquest any va a càrrec de Pablo Mendez amb la presència de "rock in the air", "Frosties parade", "Aeri Gàbia", "Magic Princess Parade", "Led Dancers", "Faunos", "Swan Mirrors", "Jellyfishparade", "Big Butterfly", "Little Garden", "Flamingos", "Dofins", "Psycho", "Puppets Parade", "Robots Led Parade", "Zoo", "Wellcome Drink", "Foc"i "Rock int he air hands". El Festival compta amb totes les mesures de seguretat necessàries, ja que en aquesta edició es disposarà de 4 escenaris per evitar aglomeracions, més llocs per seure, ampliació de camins per afavorir el trànsit, instal·lació de Safe Stations en diferents llocs del recinte, i la venda d'entrades es fa exclusivament online per tal de controlar l'aforament del recinte.

A la imatge, l'edició del 2019.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021