7 JUNY_thumbnail_Banner-Liris

Exposicions

"Cárnicas Gráficas" al Centre d'Art La Panera

\
bonart lleida - 21/10/13

El Centre d’Art la Panera de Lleida presenta l’exposició Cárnicas Gráficas, que es podrà veure al Centre de Documentació entre el 31 d’octubre de 2013 i el 19 de gener de 2014.

A la mostra Cárnicas Gráficas es podrà veure una extensa col·lecció de gràfiques de carnisseria, fetes sense cap tipus de pretensió, d’un ús més aviat funcional, impreses en papers, que un cop acabat l’últim tall d’embotit o cuita l’última botifarra, normalment acaben a les escombraries. Tot aquest material conté una gran varietat d’estils, composicions i referències a la cultura popular, imatges naïf d’animals feliços vestits amb jersei de coll alt, en un univers gore de porquets que es trossegen els uns als altres. La col·lecció compta amb peces impreses des dels anys 70 fins a l’actualitat, i s’hi poden trobar estils gràfics diversos agrupats per temàtiques i per composició. Cárnicas Gráficas és un doble llibre coeditat per Adicciones porquesí i Typerepublic. Per una banda, consta d’una increïble col·lecció de papers de carnisseria ordenats amb diferents estils gràfics. Per l’altra, conté un llibre de relats il·lustrats originals on el tema de la carn és la base de la inspiració.

Fent la volta al llibre, Cárnicas Gráficas es converteix en un llibre de relats càrnics il·lustrats. Set històries escrites a l’entorn del tema de la carn, elaborades d’una manera peculiar per cadascun dels set escriptors que col·laboren amb nosaltres en el projecte. Set històries inèdites il·lustrades per set il·lustradors que, amb el seu treball, acaben donant forma a l’elegant i cuidada edició d’aquest llibre únic. Cárnicas Gráficas ha estat finançat a través del web de crowdfunding Verkami.

inclassificablesImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90