DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

¡Reset! a la galeria Palma Dotze

¡Reset! a la galeria Palma Dotze
bonart santa margarida i els monjos - 04/11/13

Del 28 de setembre al 31 de desembre de 2013 la Galeria Palma Dotze de Santa Margarida i els Monjos presenta Reset! La segona part del projecte comissariat per Valentín Roma que presenta obres de Pep Agut, Miquel Barceló, Alfonso Borragán, Hannah Collins, Martí Guixé, Zhang Huan, Ken Lum, José Maldonado, Cildo Meireles, Mariona Moncunill, Felicidad Moreno, Perejaume, Plantalech, Jaume Plensa, Bernard Plossu, Jorge Ribalta, Humberto Rivas, Benet Rossell, Avelino Sala, Montserrat Soto, Lars Wunderlich i Gillermo Zuaznabar.

¡Reset! és un projecte que arrenca amb una àrdua tasca de recapitulació sobre la tra- jectòria de la galeria Palma Dotze i entorn a la relació mantinguda amb un grup d’artistes que constitueixen, per així dir-ho, el seu principal patrimoni. Malgrat tot, ¡Reset! també assenyala una obertura vers al futur, una presentació renovada de l’ac- tivitat portada a terme fins al moment, dins d’un nou entorn des d’on adquirir altres energies i altres reptes, segons indica l’exclamació sota la qual s’adscriu la proposta.

Mas Pujó, la seu que s’inaugura amb aquesta proposta expositiva, ofereix un context de treball privilegiat, amb espais museogràfics i línees programàtiques diferents a llarg termini, que plantegen un horitzó professional acord a les exigències dels escenaris artístics en els quals ens trobem.

S’obren d’aquesta manera, dues àrees d’activitat diferenciades però, alhora, com- plementaries: una programació estesa al llarg del 2013 per mitjà de dues grans exposicions on es reuniran obres dels artistes més destacats de la trajectòria de Palma Dotze, junt amb creadors novells que s’incorporen a aquesta nova etapa; i una programació d’intervencions específiques, concebudes per a un espai de gran singularitat arquitectònica situat a Mas Pujó, que tindrà lloc en diversos moments d’aquest mateix any.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal