Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Convocatòries

Més de 800 fotografies en el 26è Concurs de Fotografia Naturalista

bonart salt - 07/11/13

Un total de 828 fotografies de 182 fotògrafs han participat en la 26a edició del Concurs de Fotografia Naturalista, que celebrarà l’acte de lliurament de premis el dia 8 de novembre de 2013 a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya. Aquesta edició té com a novetat un canvi en les dates, que s’avancen en el temps.

Per categories, s'han presentat 55 fotografies a la categoria Riu Ter, 107 fotografies a la categoria foto denúncia, 162 fotografies a la categoria Aigua, Natura i Costa Brava i 504 imatges a la categoria General. El jurat que ha fet la selecció de les 40 fotografies finalistes i premiades ha estat format per Jordi Rocas, dissenyador i il·lustrador; Martí Artalejo, fotògraf professional; Martí Boada, naturalista; Enric Cortiñas, de l’Associació de Naturalistes de Girona, i Ponç Feliu, membre del Consorci del Ter.

D’altra banda, l’exposició de les fotografies finalistes i premiades en el 26è Concurs de Fotografia Naturalista es podrà visitar del dilluns 18 de novembre de 2013 al divendres 17 de gener de 2014 a l’Escola Universitària ERAM, Factoria Cultural Coma Cros, C. St. Antoni, 1 de Salt.

Tot i ser la 26a edició, l’objectiu principal del concurs es manté al llarg dels anys, i és el de crear una finestra oberta al món natural per tal de que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat. Que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.

El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter i la Diputació de Girona. Compta amb la col·laboració d'AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Picapedrers i Marbristes Balliu, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, Galeria 35, Microgestió, el portal www.fotonatura.org, Impremta Pagès, el Consorci de les Vies Verdes de Girona i la Generalitat de Catalunya.

banner-oro-180x180-geneSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88