JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Èxit de públic a la cinquena edició de Blanc

Èxit de públic a la cinquena edició de Blanc
bonart vilanova i la geltrú - 19/11/13

L'ampliació de propostes que el Festival de Disseny Gràfic Blanc ha ofert en la seva cinquena edició ha aconseguit un rotund èxit d'assistència, a Vilanova i la Geltrú.  Les diferents activitats organitzades pel certamen, que inclouen conferències, master class, Blanc tv, Blanc Nit, el Mercat d'autor i els tallers infantils impartits a La Sala, han arribat als 1.600 assistents. El festival ha assolit així una de les seves fites: difondre el disseny gràfic al màxim nombre de persones amb un ampli ventall d'actes tant per a professionals del sector com la ciutadania en general.

David D'Eboli i Raúl Ramos, organitzadors del festival a través de l'Associació Dr. Jum, valoren molt positivament la bona rebuda del públic. “Sent cautes, esperàvem com a mínim arribar sobre els gairebé 900 assistents de l'any passat, però enguany tot plegat ha fet que superéssim la previsió amb escreix”, asseguren.

Enguany, les entrades per a les master class s'han esgotat, així com l'accés a les conferències de dissabte. La primera edició de Blanc Nit, celebrada dissabte al Museu del Ferrocarril, també va tenir una molt bona acollida, amb 300 assistents. També cal destacar l'estrena de Blanquets, els tallers perquè nens i nenes es familiaritzessin amb el disseny gràfic, pels que van passar 75 infants al centre d'Art Contemporani La Sala.

El veterà dissenyador gràfic Cruz Novillo ha estat un dels protagonistes de la cinquena edició de Blanc. El prestigiós professional va desgranar els seus treballs, que van des de logotips per a Correus i el PSOE fins als bitllets de les antigues pessetes per al Banc d'Espanya, en la darrera conferència del certamen, dissabte al vespre. Mucho, Clase bcn, Forma & Co, Entlo. 1ª, Physalia, Andreu Balius, Bisgràfic, Press Rec, Folch Studio, Andrés Requena, Kilo, La Rana, Ladissenyadora y Xavier Palouzié van ser altres dels estudis i professionals participants en l'edició d'enguany, un certamen de referència en el món del disseny gràfic a nivell estatal.

A la imatge, Auditori Eduard Toldrà. (Foto Josep Maria Peñalver).

canal-mnactec-180-180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88