Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

L’exposició “Desc-obrim el teatre!” a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona

L’exposició “Desc-obrim el teatre!” a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona
bonart tarragona - 25/11/13

L’any 2009, dins del projecte “Desc-obrim el teatre!” –desenvolupat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona des del 2008, com una primera intervenció sobre el solar en el qual es conserven les restes del teatre romà de Tarragona, amb l’objectiu de dignificar aquest espai de la ciutat–, es va plantejar el projecte de col·laboració entre el MNAT i l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, per a intervenir en la tanca que envolta el recinte amb els alumnes dels cicles de pintura i d’il·lustració.

Dels treballs presentats se’n van seleccionar sis, dels quals es van escollir, finalment, el de Patrícia Carles i Olga Hurtado, per a l’actuació sobre la tanca i el d’Olga Ruíz (Honey), per a plantejar una futura intervenció –no prevista en un principi– al mur del fons de la cavea.

L’exposició “Projecte Desc-obrin el treatre! és una proposta creativa i de col·laboració. El mirador i la intervenció sobre la tanca del teatre romà de Tarragona”, inaugurada al MNAT l’abril de 2011, recollia els principals aspectes d’aquesta intervenció, així com les característiques i les realitzacions d’aquest projecte de col·laboració. Ara, aquesta exposició es pot veure a l’Escola D’art i Disseny de Tarragona des del 15 de novembre al 12 de desembre de 2013 i es complementa amb diverses activitats: Dimarts, 26 de novembre a les 19 h, a l’EADT Presentació del projecte, a càrrec dels responsables de les dues institucions i de les alumnes autores de l’actuació sobre la tanca. Dimarts, 3 de desembre, a les 15:30 h. Visita al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i al teatre romà, per a conèixer la realitat d’aquest conjunt monumental i de l’actuació portada a terme sobre la tanca del teatre per als alumnes de Gràfica, Arts Aplicades al Mur i Joieria artística. Dimecres, 4 de desembre, a les 11 h. Visita al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i al teatre romà, per a conèixer la realitat d’aquest conjunt monumental i de l’actuació portada a terme sobre la tanca del teatre per als alumnes de Gràfica i d’Il·lustració.

inclassificablesLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal