canal-mnactec-1280-150

Exposicions

La mostra fotogràfica ‘Mosca de Ball’ recull la trajectòria de la ballarina Sol Picó

La mostra fotogràfica ‘Mosca de Ball’ recull la trajectòria de la ballarina Sol Picó
bonart barcelona - 24/09/19

L’exposició Mosca de ball està basada en el projecte documental Amb el cor al genoll que es va rodar entre el 2016 i el 2018. El documental retrata la vida i la trajectòria de la ballarina Sol Picó i es podrà veure a la Filmoteca de Catalunya el 15 d’octubre a les 20h.

La mostra està formada per fotogrames extrets de tot el material de rodatge del documental i està dividida en diferents eixos temàtics: la quotidianitat, el retrat de la companyia i els assajos i, finalment, fotografies d’alguns dels espectacles com One hit wonder, on recrea algunes de les escenes més icòniques de la seva carrera, Dancing with frogs o We women.

Més enllà de l’estil de la Sol, fet de moviments bruscos i trencats, tots els espectacles provenen d’una mateixa essència. La força del seu moviment, però també la delicadesa dels canvis rítmics de la seva dansa, formen un llenguatge molt personal que enllaça la dansa contemporània amb elements d’altres mons, i crea d’aquesta manera una iconografia pròpia amb el sentit de l’humor sempre present. Aquest projecte reivindica la dona i la Sol com a pionera d’una generació de dones artistes i ballarines, reivindica el cos de la dona amb totes les seves formes, moviments i dolors i celebra, per sobre de tot, l’art fet per dones.

A la imatge, Sol Picó en un dels fotogrames de 'Amb el cor al genoll'.

JP_Bonart-180x180-Online_Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal