banner-oro-1280x150

Exposicions

Nova edició de l'exposició "Graphic Work’13" a la Galeria Atelier

Nova edició de l\'exposició \
bonart barcelona - 03/12/13

Com cada any per aquestes dades, Galeria Atelier de Barcelona presenta una nova edició de l’exposició Graphic Work. Colectiva d’obra gràfica original d’autors de prestigi internacional que provenen de col·leccions privades i del fons que la galeria ha anat adquirint al llarg d’aquests anys.  En aquesta ocasió es presenten obres d’autors com: Bacon,  Clavé, Chillida, Dalí, Guinovart, Hernández Pijuan, Miró,  Picasso, Plensa, Ràfols Casamada, Riera i Aragó, Tàpies o Manolo Valdés.

Destaquem el gravat “Seated Figura” de Francis Bacon, realitzat al 1983. L’autor retrata la figura humana mitjançant la distorsió de les formes, l’expressionisme i l’esquematisme que caracteritzen el seu treball. Un dels artistes que recentment han aconseguit les majors cotitzacions en el mercat internacional. També podem veure diversos gravats de Picasso “Bacchanalle” o “Vallauries peinture et lumiere XTH anniversaire”, de Miró “Passage de l’Egyptienne” o  “Homenatge a Joan Miró”  que pertany a una sèrie que va ser dedicada a personatges il·lustres de l’època. De Dalí  “The horse and the wolf”  i diversos gravats de Plensa, Tàpies, Chillida o Manolo Valdés. Així com una col·lecció de gravats de Ràfols Casamada en petit format.

Es tracta d’una exposició molt amplia tant per la varietat d’autors com de formats i preus que van des de els 200 fins els 16.000 euros. Una oportunitat tant per veure obra gràfica molt escollida d’artistes internacionals com per a poder adquirir-la a preus molt competitius i una ocasió interessant no només per adquirir peces d’inversió sinó també per a poder iniciar una col·lecció.

L’exposició es podrà veure a la Galeria Atelier de la Pl. Rovira i Trias, 9 de Barcelona del 3 de desembre al 11 de gener de 2014.

A la imatge, detall de “Homenatge a J.Ll. Sert”, de Miró. Litografia. Edició 150 exemplars.

banner_aire_bonart_horitzontalbanner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px