FCC-Segell-banner4
Foto Colectania viatja amb obres de Chema Madoz a la Fundació Margulies

Exposicions

Foto Colectania viatja amb obres de Chema Madoz a la Fundació Margulies

bonart barcelona - 04/12/13
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Baner_StellaRahola_Bonart_360x356

Una de les cites en el calendari expositiu de la fira Art Basel/Miami és la mostra que té lloc cada any en The Warehouse, seu de la col·lecció de Martin Z. Margulies. Aquest any, i per primera vegada, unes fotografies que no pertanyen a la seva col·lecció formaran part de l'exposició “Chema Madoz, fotografies de la Fundació Foto Colectania”, gràcies a l'acord amb la Fundació Foto Colectania que porta a Miami la mostra.


Les fotografies de Chema Madoz formessin part d'una exposició especial al costat de les exposicions “Anselm Kiefer (Paintings and Sculpture 1986-2006)”; “Art Povera. Calzolari, Kounellis, Pistoletto”; o “Song dong, Wisdom of the Poor: A Communal Courtyard, 2013”. A més es podran veure les fotografies d'Olafur Eliasson, Domenico Mangano o Hank Willis Thomas, i les instal·lacions permanents de Doug Aitken, Leandro Erlich o Franz West, entre uns altres.


L'obra de Chema Madoz (Madrid, 1958), considerat com un dels fotògrafs espanyols contemporanis més destacats, consisteix en un conjunt d'imatges en blanc i negre d'objectes que combinen el quotidià amb una percepció il·lusòria de la realitat. Les fotografies generen intel·ligents jocs de la imaginació, paradoxes i metàfores que permeten a l'artista crear el seu propi món, sempre impregnat d'una fina ironia.


La col·lecció de Martin Z. Margulies i la Fundació Foto Colectania han iniciat una col·laboració a llarg termini. El seu objectiu és presentar una important sèrie de projectes relacionats amb la fotografia. Aquesta col·laboració va començar amb les exposicions “L'Estatge de l'home” i “Chorus”, que van portar obres de la col·lecció Margulies a Foto Colectania en 2012 i actualment es pot veure “Conversations with the dead” de Danny Lió. La mostra de Madoz és el primer viatge que realitza Foto Colectania a The Warehouse en el marc d'aquesta col·laboració.


L'exposició es podrà visitar fins al 26 d'abril de 2014 .

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1