banner_aire_bonart_horitzontal

Certàmens

Es convoca la tretzena edició de la Fira DeArte 2013

bonart medinaceli - 07/12/13

La Fundació DeArte Contemporani convoca la seva XIII Fira DeArte dedicada a artistes nacionals i internacionals que reuneixin uns nivells de qualitat i modernitat concordes amb la línia iniciada en l'any 2001. Tindrà lloc conujtament en el Palau Ducal de Medinaceli, el Centre Cultural Sanchinarro de Madrid i en el Palau de l'Audiència de Soria. Amb el lema Art per Viure es pretén reunir art assequible, intel·lectual i econòmicament apetecible. Es tracta d'obres d'art que a un li agradaria gaudir a casa, afirma el director i creador de la Fira, Miquel Tugores. Un centenar d'artistes mostraran les seves obres a les tres ciutats i s'espera que el nombre de visitants superi els vint mil. També, que malgrat la crisi econòmica que perjudica de forma molt intensa a l'art, aquesta aproximació al ciutadà permet als artistes introduir les seves obres al mercat. Pintura, escultura, obra gràfica, fotografia i instal·lacions a l'abast del visitant i del col·leccionista més exigent durant un mes en tres ciutats emblemàtiques! 

Els artistes interessats poden sol·licitar a la Fundació DeArte les bases de participació fins al 30 de gener de 2014. Fira DeArte celebrarà la seva tretzena edició, des del divendres 24 d'abril al diumenge 25 de maig de 2014, en el Centre Medinaceli DeArte, situat en el Palau Ducal de la històrica Vila de Medinaceli. Després de dos anys d'absència de Madrid, lloc que va acollir les 10 primeres edicions, torna a la capital apropant-se al ciutadà instal·lant-se en el jove i dinàmic districte d'Alcobendas de Madrid, gestionat per l'empresa Tritoma. Per segon any, el Palau de l'Audiència de Soria acollirà la fira en virtut d'un acord celebrat entre l'Ajuntament de Soria i la Fundació DeArte.

Segons Agustin Medina, President d'Honor de la Fundació DeArte, la fira ofereix al visitant art de qualitat tant per al col·leccionista més expert com para els qui s'inicien en el col·leccionisme i recorda que “adquirir art no és fer una compra, és recolzar la trajectòria vital d'un artista”. Es tracta d'una fira veterana, d'alt nivell, amena i propera al ciutadà que mostra l'art que el visitant i el col·leccionista desitjaria gaudir en la seva llar, conclou. 

Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal