banner-1280x150-gene

Notícies

L’Ajuntament organitza la segona edició de la mostra "Disseny a Bellver”

L’Ajuntament organitza la segona edició de la mostra \
bonart palma - 11/12/13

L’Ajuntament de Palma ha presentat una nova edició de l’exhibició “Disseny a Bellver - II Mostra de Joves Dissenyadors a Palma”. L’activitat es realitzarà al pati d’armes del Castell de Bellver el dissabte 14 i diumenge 15 de desembre de les 10 a les 14h. La mostra ha estat presentada per Esperança Crespí, tinent de batlia de Comerç, Treball, Joventut i Participació i per Maria José Massot, coordinadora general de Cultura. També han assisit els membres del jurat que ha seleccionat els participants: Maria Uribe (artista i dissenyadora) i Eva Shakouri (gestora cultural i directora del Centre de Recursos de Ses Voltes); així com els dissenyadors Sabrina Barceló, Irene Clavijo, María Trepat, Cristóbal Cortés, Pedro Monge i Lluc Recalde (La Condesa). A la roda de premsa també han assistit els patrocinadors de la mostra: Bartomeu Vicens, de Teixits Vicens de Pollença; Manisha Budhrani, del portal de moda Mimsta; i Margalida Amat, de la Denominació d’Origen Binissalem.

La tinent de batle Esperanza Crespí ha explicat que “questa segona edició de la mostra es celebra per la bona acollida de la primera exhibició”. La regidora ha afegit que des de l’Ajuntament “convidam als empresaris del disseny a conèixer el treball d’aquests joves dissenyadors i als ciutadans a gaudir del seu treball i a adquirir i regalar-ne les creacions per Nadal”.

Aquesta iniciativa va ser idea de la dissenyadora local Sabrina Barceló. L’any passat es va convidar als artistes a traves d’entitats vinculades al camp del disseny, com Art Jove, i hi varen participar 13 creadors. Atesa la bona resposta per part del públic i els dissenyadors, enguany s’ha realitzat una convocatòria pública, a través del web municipal i el de Cultura, i s’ha ampliat de un a dos dies la durada de la mostra, ha comentat Maria José Massot, directora general de Cultura.

A les bases de la convocatòria d’enguany s’han restringit els criteris donant prioritat a la professionalitat i la formació dels dissenyadors. Enguany participaran 9 dissenyadors que gaudiran de més espai per mostrar el seu treball. Un jurat en el que han participat Eva Shakouri i Maria Uribe ha revisat prèviament tot el treball dels sol·licitants. Els participants d’enguany són Sabrina Barceló, Marta Morey, Carlos Delgado, Maria Trepat, Maria de Lluc Recalde, Cristòbal Cortés, Pedro Monge, Carme Morales i Irene Clavijo.

La mostra, que organitza l’Ajuntament de Palma, s’organitza amb la col·laboració del portal del moda Mimsta, de Teixits Vicens de Pollensa, del Banc de Santander i de la Denominació d’Origen Binissalem, que convidarà als assistents a un tast de vi de les seves marques els dos dies de la mostra. Els visitants de diumenge podran disfrutar a les 12h d’una actuació del Perikass Jazz Trio.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1