FCC-Segell-banner4
AENOR entrega al MNAC el certificat de Responsabilitat Social IQNet SR10

Notícies

AENOR entrega al MNAC el certificat de Responsabilitat Social IQNet SR10

bonart barcelona - 17/12/13
Nial nou-180x178Banner-CMW-180x180px_v1-esp

El 10 de desembre, a l’auditori de l’ IDEC-UPF, Mario Calderón, adjunt al director general d’AENOR, va fer entrega a Pepe Serra, director del Museu Nacional d’Art de Catalunya del certificat de Responsabilitat Social IQNet SR10.  A aquest acte també van assistir Carme Martinell, directora general de la Fundació Privada Institut d’Educació Contínua-UPF i Pilar Pifarré, secretària general de Cultura.


El Museu Nacional és la primera institució cultural pública de l’Estat que obté la certificació IQNet SR10.


IQNet SR10 és el primer estàndard internacional de Sistema de Gestió de la RS i ha estat desenvolupat per IQNet, la major xarxa de certificació del món, de la qual és membre AENOR. IQNet SR10 estableix els requisits per definir, implantar, mantenir i millorar un Sistema de Gestió de la RS amb el propòsit d’ integrar la RS a tota l’organització i contribuir al desenvolupament sostenible, tot considerant les necessitats i expectatives dels stakeholders.


Entre altres característiques, IQNet SR10 assegura un plantejament integral i seriós de la RS, dins la gestió general de l’organització. També permet que tots els grups d’interès siguin contemplats i alhora és integrable en altres Sistemes de Gestió Qualitat ISO 9001 o Gestió Ambiental ISO 14001. A més, està alineat amb els requeriments de documents que compten amb un ampli consens mundial, com ara els Convenis Fundamentals de l’OIT, la Declaració Universal de Drets Humans o la Internacional ISO 26000. Ja s’han emès 32 certificats IQNet SR10 a 10 països.


Amb motiu de la concessió al Museu Nacional d’Art de Catalunya del certificat de Responsabilitat Social (IQNet SR10) d’AENOR, el passat dimarts 10 de desembre, Christian Felber, especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers, va oferir una conferència sobre l’economia del bé comú a l’auditori de l’IDEC-UPF.


Per a l’organització d’aquesta conferència, el museu va comptar amb la col·laboració de la Fundació Privada Institut d’Educació Contínua-UPF i AENOR.


A la imatge, Pepe Serra, director del Museu Nacional d’Art de Catalunya, rep el certificat de mans de Mario Calderón, adjunt al director general de Aenor. (Foto Enric Madrigal, Ecogesa)


 

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-