BannerFCC_Bonart

Es convocan els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona

bonart girona - 26/12/13
La-Galeria-201602-recursBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Per dissetè any consecutiu, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona amb l’objectiu de posar en valor l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la demarcació per tal de mostrar l’excel·lència i l’esforç col·lectiu dels professionals. Als premis es poden presentar obres que abordin diferents escales de treball, diverses formes d’intervenció i entorns dispars, que s’agrupen en una sola categoria i que seran distingides mitjançant el criteri d’uns jurats qualificats i independents.


En aquesta nova edició, s’hi poden presentar obres que hagin estat acabades entre el 31 de desembre de 2012 i el 31 de desembre de 2013, a la única modalitat d’arquitectura, que optaran als 3 Premis d’Arquitectura que atorgarà el Jurat presidit per Bet Galí (Barcelona), Manolo Gallego Jorreto (Madrid), Bàrbara Balanzó Moral (Barcelona), Eduard Callís Freixas (Olot), com a vocals. Enguany, també es donaran els premis Jurat de la Cultura i el Jurat de la Indústria.


El termini per a la proposta d’obres i la presentació del material corresponent finalitza el 14 de febrer de 2014 (14 hores). Les bases a: www.coac.net/Girona/2013/premis.rar 


A la image, Cap Norfreu (Roses), un dels guanyadors de l'any 2012.

Et poden
Interessar
...