Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La forma del món d'Yruela i Castells a la Galeria H2O

La forma del món d\'Yruela i Castells a la Galeria H2O
bonart barcelona - 02/01/14

La exposició La forma del Món surgeix de la col·laboració entre els fotògrafs Alba Yruela i en Rafa Castells amb la comissaria d’art Amanda de Pablo. Es tracta d’una selecció de 80 fotografies que l’Alba i el Rafa han estat fent sobre les seves vides en els darrers cinc anys . Aquests dos joves fotògrafs residents de la ciutat de Barcelona han estat fotografiant la seva quotidianitat i la seva relació íntima donant lloc a un extens arxiu fotogràfic que testimonia la seva manera de viure. La mostra es podrà veure del 13 de febrer al 14 de març del 2014 a la Galeria H2O del carrer Verdi, 152 de Barcelona.

L'interès per aquests dos joves fotògrafs per la fotografia analògica parteix de la idea romàntica que el seu treball es concep gairebé com un procés màgic , on la llum emanada pels objecte es veu atrapada per la pel·lícula fotogràfica, és un procés purament químic i físic, malgrat això, l'analògic està envoltat d'una aura de misticisme on " alguns vestigis de la màgia perduren . Per exemple , en la renúncia de trencar o llençar la imatge d'un ésser estimat" (1) On Photography, Susan Sontag pàg . 156

A l'exposició les imatges de tots dos es barregen de manera que resulta difícil endevinar a primera vista l'autor de cadascuna d'elles . La mirada d'ell i d'ella es veuen totalment foses en un projecció del desig comú on la seva relació íntima es veu expressada a través de diferents detalls i objectes que conformen el món de tots dos. Unes flors a la lleixa d'una finestra , el seu gat jugant amb un lliri , un plat de patates fregides , una excursió al bosc , unes mudances, una reunió entre amics, un concert en un subterrani , són els motius principals que aquesta parella de fotògrafs van trobant al llarg del seu camí conformant els seus subtils diaris personals, que per primera vegada es presentaran en públic a través d'aquesta exposició.

A la imatge, Paral·lel d’Alba Yruela.

Baner-generic-180x180_JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal