JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

"Paul Klee-Making Visible" a la Tate Modern

\
bonart londres - 06/01/14

Paul Klee és un dels artistes més creatius i innovadors del segle XX. Figura clau de l’art modern europeu –juntament amb Matisse, Picasso o Kandinski–, la seva influència pot descobrir-se en les obres de Rothko o Miró.

La Tate Modern de Londres dissenya un recorregut cronològic a través de 130 obres entre pintures, dibuixos i aquarel·les procedents de col·leccions de tot el món.

The EY Exhibition: Paul Klee - Making Visible arrenca amb les pintures realitzades durant la Primera Guerra Mundial. En aquest període, Klee desenvolupà el seu personal estil abstracte.

El nucli central de l’exposició se centra en la dècada en què Klee es va ocupar d’ensenyar i treballar a la Bauhaus, fins que en va ser acomiadat pels nazis.

La mostra posa en relleu com el convuls context històric marca decisivament el seu procés creatiu. “Klee no va poder mantenir-se al marge del que passava al voltant. En la seva obra s’observa la voluntat d’entendre quina utilitat podia tenir l’art en aquestes circumstàncies”, explica el comissari, Matthew Gale.

L'exposició es podrà visitar fins al 9 de març del 2014.

 A la imatge, detall de "Fire at Full Moon", 1933. Museum Folkwang (Essen, Alemanya).Paul Klee.

canal-mnactec-180-180inclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88