banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Mr. Pink presenta “Ultra dinàmica” de Pantone & Demsky

Mr. Pink presenta “Ultra dinàmica” de Pantone & Demsky
bonart valència - 11/01/14

L'exposició Ultra dinàmica de Felipe Pantone i Demsky podrà veure's en la Galeria Mr. Pink del carrer Guillem de Castro, 110 de València del 17 de gener al 17 de febrer de 2014. 

Felipe Pantone, Bons Aires (Argentina), es va iniciar al món del grafiti als 12 anys en un petit poble del sud-est d'Espanya, més tard s'instal·la a València on estudia Belles arts i participa en la fundació de l'equip DOCS, famós pels seus experiments trencant amb l'alfabet, mentre segueix innovant amb el grafiti, la qual cosa li porta a convertir-se en membre de la mítica banda Ultra Boyz. El seu treball, sempre en constant evolució, pot veure's a les principals ciutats de tothom, en grans edificis, murs abandonats i qualsevol superfície urbana que es presti a ser tacada… i en galeries d'art. En aquest últim any ha exposat en galeries de Paris, Bangkok, Tòquio, Amsterdam i Rotterdam. 

Demsky (Elx) o DEMS333, porta des dels 90 fent grafiti i en aquests 20 anys no ha parat de desenvolupar nous estils que li han portat per mig món. Té dues publicacions i l'últim llibre que acaba de sortir, Demsky Vision/ The Book Of Secrets And Tricks ©2013 Sublimia, Madrid SP, on el propi Demsky presenta imatges i idees reflectides en 7 ‘visions’ mostrant-nos un recorregut pel grafiti i les vivències que comporta, en una edició limitada de 333 còpies numerades i signades amb col·laboracions de F.Pantone, Sozyone Gonzalez, Rosh333, Kiler, Daniel Muñoz “San”, Aigor, Sawe, KoolFunc´88... 

Totes les peces del projecte Ultra dinàmica, que presenten en Mr. Pink F.Pantone i Demsky estan definides en un manifest elaborat per F.Pantone que parla de l'“Ultra Dinamisme”. Els dos artistes han treballat les seves peces basant-se en aquest manifest, intervenint cadascun d'ells dues parets de la sala principal, F. Pantone farà dues instal·lacions de gran format i Demsky intervindrà una paret i penjarà una escultura, també de gran format. A la sala d'a dalt exposaran 4 serigrafies inèdites amb tinta fotoluminiscent. 

Nial nou-180x178banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88