Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

“Factotum II” s’inaugura a la Fundació Antoni Tàpies

“Factotum II” s’inaugura a la Fundació Antoni Tàpies
bonart barcelona - 13/01/14

En el marc del projecte FAQ: Zona de preguntes freqüents, organitzat per la Fundació Antoni Tàpies, la Sala d’Art Jove, Hangar i Idensitat, tindrà lloc, entre el 16 de gener i el 9 de febrer del 2014, la segona part del projecte Factotum, una proposta d'Hangar on es mostren els treballs dels seus artistes en residència. El dimecres dia 15 de gener se celebrarà la inauguració de l'exposició.

A Factotum II cada obra es presenta autònoma i aparentment exempta de context. Es parla de l’heteroneitat, de la casualitat i també, i no en menor mesura, de la causalitat. El projecte compleix en el seu conjunt amb les funcions per a les quals cadascun dels agents involucrats sembla que està destinat: el museu com un espai narratiu, el taller com a context generatiu i l’artista com a artífex, l'obra com a objecte de valor i significat propi… Múltiples funcions reglades i aparentment distribuïdes en un encadenament sistemàtic. I tot això aparentment, perquè aquesta és una proposta de caràcter circumstancial que, a través d’una estructura de fosos de peces, artistes, espais i ritmes, té com a objectiu escapar de l’homogeneïtzació, la claredat i la conformitat dels discursos que plantegen les exposicions col·lectives, ja provinguin aquests d’encaixos comissarials o d’assemblatges institucionals. 

Hi participen els artistes Enric Farrés Duran, Marla Jacarilla, Victor Jaenada, Llobet & Pons, Jan Mech, Jonathan Millán, David Mutiloa, Quim Packard, Ariadna Parreu, Gerard Rubio, Mireia c. Saladrigues i Pep Vidal.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1