canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Últimes dies de “Viatge a través del blau” i “La donació de Douglas Duncan” al Picasso

bonart barcelona - 14/01/14

El diumenge, 19 de gener del 2014, tancaran les portes les dues exposicions temporals en curs del Museu Picasso. Resten, per tant, pocs dies per poder veure a Barcelona el gran oli La Vida, 1903 –obra cabdal del període blau de Pablo Picasso– que, per primera vegada des de la seva creació, s’exposa a la nostra ciutat. La peça és una de les obres més destacades del fons del Cleveland Museum of Art i, per tant, es tracta d’un préstec del tot excepcional. La Vida es mostra a Barcelona després de la intervenció realitzada pel Cleveland Museum of Art, que ha suposat la retirada d’antigues capes de vernís i la recuperació de la intensitat dels colors blaus originals. L’exposició Viatge a través del blau: La Vida suposa un avenç en l’estudi dels processos creatius de Picasso i en el coneixement de les obres d’aquest període que formen part de la col·lecció del Museu. 

La donació de David Douglas Duncan és l’altra exposició que tancarà portes el diumenge. La mostra aplega una selecció de les 163 fotografies donades al Museu pel prestigiós fotoperiodista David Douglas Duncan (Kansas City, Missouri, 1916). Amb aquesta donació, Duncan vol retre homenatge als seus amics Pablo i Jacqueline Picasso, amb motiu del 50è aniversari del Museu.

Ambdues exposicions es poden visitar amb la mateixa entrada i l’horari d’obertura del Museu és, a partir d’aquest any, de dimarts a diumenge, de 9 a 19 hores.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90